Om Lynkredit

Lynkredit hjælper dig, når du står i en situation, hvor du har brug for at låne penge hurtigt. Før du bestemmer dig for hvilket lån, der er det rigtige for dig, anbefaler Lynkredit dig dog at tjekke flere lån. Til netop dette formål eksisterer Lynkredit:

Lynkredit hjælper dig i din søgen efter det bedst mulige lån på markedet ved at gøre sammenligning af online nemt og enkelt.

Sådan fungere Lynkredit

Lynkredit gør det nemt for dig at sammenligne lån på nettet ved at give dig et overblik over et overskueligt udvalg af dine lånemuligheder.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en ultrakort formular, hvori du skal skrive dit navn, din email og dit telefonnummer samt give samtykke til, at Lynkredit må holde dig opdateret på lånemarkedet ved at sende dig nye lånemuligheder på mail og sms.

Efter at have udfyldt formularen og klikket på den grønne knap med teksten “Start nu” vil du få vist en oversigt over en række lånemuligheder. Her skal du tage stilling til hvilken af disse muligheder, der er den bedste for dig. Leder du eksempelvis efter et lån med hurtig udbetaling? Eller er du mere interesseret i et lån med større lånebeløb og længere løbetid?

Når du har bestemt dig for hvilket af disse lån, der bedst matcher dit lånebehov, kan du klikke på den grønne knap for at læse mere om det specifikke lån – og ansøge. Det tager typisk ikke meget mere end 2 minutter at ansøge om et lån online, eftersom du kun skal opgive minimal information og kun i sjældne tilfælde uploade yderligere dokumentation.

Hvis der er flere af de præsenterede lånemuligheder, der virker interessante, kan du med fordel ansøge om lån hos flere af udbyderne. Det koster dig ikke noget at ansøge, og du binder dig først, når du godkender det tilsendte lånetilbud.

Når du har sendt din ansøgning afsted går der typisk ikke mere end en time, før du modtager et svar på din ansøgning. Hvis svaret er positivt, vil du få tilsendt et reelt lånetilbud, som du skal tage stilling til, om du vil godkende eller ej. Hvis du har ansøgt om lån hos flere udbydere, kan du holde de forskellige tilbud op mod hinanden og vælge dét, der bedst matcher dine behov.

Reklameinformation

Lynkredit giver ikke et komplet billede af alle dine lånemuligheder på det online lånemarked, men viser dig et udsnit af nogle af de mest populære låneløsninger, der findes på nettet idag.

Lynkredit samarbejder med de fleste af de låneudbydere, der bliver præsenteret som lånemuligheder. Dette betyder, at Lynkredit i nogle tilfælde modtager en større eller mindre provision. Størrelsen af denne provision har indflydelse på rækkefølgen af lånemuligheder. Dvs den udbyder, vi modtager den største provision fra, vil stå øverst på listen.

Det faktum, at Lynkredit samarbejder mod nogle af udbyderne af lånemuligheder, påvirker ikke den endelige pris på dit lån. Det er altså med andre ord ikke dyrere for dig at ansøge om et lån med hjælp fra Lynkredit sammmenlignet med at ansøge om et lån direkte fra låneudbyderens hjemmeside – tværtimod! Ved at bruge Lynkredit har du nemlig mulighed for at sammenligne dine muligheder og træffe en velovervejet beslutning, hvilket i nogle tilfælde kan føre til valget af et billigere lån end først antaget.